Talvisurf kokeilu 21.12

Päivitys: Talvisurf kokeilu joudutaan siirtämään lauantaille 21.12 huonon jäätilanteen vuoksi. Liput myynnissä 15.12 asti.

Winter windsurf test session will be held on 21st December because bad ice situation at the moment. Tickets for sale until 15th December.

 

HSS järjestää yhdessä Talvisurf.fi:n kanssa mahdollisuuden päästä kokeilemaan uutta lajia: talvisurffausta. Järjestämme ennakkoon ilmoittautuneille kokeilijoille puolen päivän mittaisen (klo. 11-15) koulutuksen 2-3 kouluttajan toimesta. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 1.12, jos säät sallivat. Varapäivänä toimii lauantai 21.12.

Talvisurf vaatii oikeat olosuhteet: ”Paljas jää on selkeästi parempi joskin suksikelkat kulkevat myös lumisella alustalla. Tuulta pitää olla 3-10 m/s.” Paikat joudumme katsomaan tilanteen mukaan (todennäköisesti Matalajärvi tai Bodom järvi Espoossa), kurssin toteutuminen ja paikka vahvistetaan neljä päivää ennen tapahtumaa. Varapäivänä toimii sunnuntai 21.12.2019. Jos sekään ei onnistu, palautetaan osallistujille rahat.

Kokeilun hinta on 60€/henkilö. Ilmoittautuminen tapahtuu Holvin kautta. Mikäli tapahtuma ei toteudu säiden vuoksi tai ilmoittautuneita on liian vähän tapahtuma perutaan ja ilmoittautuneille palautetaan rahat. Ilmoittaumisen viimeinen päivä on 21.11.2019.

Varusteina kypärä on ehdoton (pyöräily- tai laskettelukypärä käy), polvisuojia ja selkäpanssareita suositellaan.

Kouluttajina toimivat lajin huiput: Feodor Gurvits on maailmanmestari, Esa Harjula Suomen mestari ja kokemusta löytyy reilun kymmenen vuoden ajalta ja seitsemän maan kisoista.

Tervetuloa kokeilemaan purjeella jäällä liikkumista! Tapahtuma sopii koko perheelle niin junioreille kuin vanhemmille ❄️☀️🌬

Ilmoittaudu mukaan täältä