SPV Superviikonloppu 30.11. – 1.12.

Seuraseminaari, gaala ja syysliittokokous Helsingin Kalastajatorpalla 30.11. – 1.12.2019.

Veneilyn seura-aktiiveille suunnatussa Tulevaisuusseminaarissa pääset luovimaan tulevaisuuden trendien läpi yhdessä muiden seuratoimijoiden kanssa ja saat seuraan vietäväksi keinoja muun muassa jäsenhankintaan. Seminaari antaa lisäksi oivan mahdollisuuden verkostoitua muiden seuratoimijoiden kanssa.

Veneilykauden päätöstä juhlitaan lauantaina 30. marraskuuta kello 18 alkaen. Illan aikana palkitaan vuoden 2019 tekijät ja saavutukset sekä nautitaan hyvästä seurasta ja ruoasta hauskojen esitysten lomassa. Gaalaan ovat tervetulleita kaikki  SPV:n seurojen jäsenet.

Liittokokous pidetään Helsingin Kalastajatorpalla sunnuntaina 1.12. kello 11 alkaen. Vaihtuviin luottamushenkilötehtäviin valitaan jälleen pätevät henkilöt ja päätetään tärkeistä liiton asioista.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen, linkki täällä