Junioreiden purjelautakokeilu torstaina 26.9

Kenelle? Kaikki alle 15 vuotiaat purjelautailusta kiinnostuneet

Milloin? Torstaina 26.9 kello 16-18

Missä? Liuskasaaressa, Merisatamanrannassa, Helsingin keskustassa

Varusteet? Pyyhe, tuulenpitävä takki, kaksi pipoa ja lapaset

Tervetuloa kokeilemaan purjelautailua! HSS (Helsingfors Segelsällskap) kutsuu kaikki alle 15 vuotiaat juniorit nauttimaan syyspäivästä ulkona ja tutustumaan purjelautailuun. Ilmainen kokeilu järjestetään torstaina 26.9 kello 16-18 Liuskasaaressa. Kokeilussa juniorit pääsevät kokeilemaan Techno293 purjelautoja. Mukaan tarvitset suihku kamppeet, tuulenpitävän takin, kaksi pipoa (jos toinen kastuu lautaillessa) sekä lapaset. Mikäli sinulla on oma märkäpuku ota se ihmeessä mukaan! Seuralta saa kuitenkin lainaksi pelastusliivejä ja märkäpukuja, jos sinulla ei ole omia varusteita. Mukaan mahtuu 15 ensimmäistä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake: https://forms.gle/2ZKjfiN6x3FY25K87

Saareen saavutaan yhteysaluksella. Yhteysaluksen liikennöinnistä voit lukea lisää: https://helsinkisailing.com/yhteyslautta/

Nähdään torstaina Liuskasaaressa!