Huippuvalmentaja Juan Mazzini vierailee HSS:llä

Saimme eilen perjantaina 23.8 Argentiinasta vieraan. Juan Mazzini on 29 vuotias ammattivalmentaja. Hän on valmentanut viimeiset kymmenen vuotta mm. Argentiinassa, Myanmarissa, Belizessä ja USA:ssa. Juanilla on vakuuttava ura valmentajana mm. optimistijollien maajoukkueiden, purjelautojen ja lasereiden parissa. Hän on itse purjehtinut optimistijollaa, 420, laser radialia, sun fishiä ja isompia köliveneitä.

Juan viettää seuraavat kahdeksan päivää tutustuen seuraamme. Juan tulee valmentamaan eri ryhmiä yhdessä ryhmien omien valmentajien kanssa. Hän aloittaa pitämällä laser ryhmälle viikonlopun mittaisen klinikan. Ensi viikon aikana Juan valmentaa niin junioreita, purjelautoja kuin aikuisiakin alkeisryhmistä kisaryhmiin. Tarkoitus on tutustua seuraan ja HSS:n valmennusohjelmaan kokonaisuutena.