Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatta sunnuntaina 11.8.2019

HSS järjesti jo yhdennentoista Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatan Eläintarhanlahdella sunnuntaina 11.8.2019.

Järjestelytoimikunta oli suunnitellut Regatan huolellisesti ja kisa-alue saatiinkin ripeästi pystyyn orastavasta sateesta huolimatta. Innokkaita nuoria purjehtijoita lähti vesille 29. Osa heistä perheineen oli saapunut jopa Päijät-Hämeestä ja Kotkan seudulta asti ensimmäisiin optimisti-jolla -kisoihinsa. Perheiden merkitys lasten harrastuksen tukemisessa olikin kiistatonta ja osallistumisen ja yhdessätekemisen ilo silmiinpistävää. 

Kisapäällikkö Tiina Miettinen piti Kipparikokouksen suunnitellusti klo 10, jonka jälkeen lapset lähtivät vesille. Lähtöjä oli kaksi ja kaikki lähtijät pääsivät maaliin. Hyvän Tuulen Regatan hengen mukaisesti kymmenen nopeinta purjehtijaa mainitaan nimeltä ja heitä muistettiin Vaahtopää-kirjalla. HSS:n Joonas Moisio oli tällä kertaa Regatan nopein purjehtija. Muhkeat Audin ja Jenkki-purkan tarjoamat palkinnot yhdessä HSS-lasien kanssa arvottiin kaikkien osallistujien kanssa. Jännittyneitä ja iloisia ääniä kaikuikin rannassa arvonnan edetessä. Osallistujia lämmitti myös kuumana hehkunut grilli, jossa paistuivat Helsingin Makkaratehtaan makkarat.

Kaiken kaikkiaan Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatta oli nimensä mukainen tilaisuus, jossa jokainen ylitti itsensä. Tästä on helppo jatkaa uusiin tuuliin.

  • Halmesmäki ja Metsä-Heikkilä / OptiLightBlue