Foto: Pia Grönblom

LINNANMÄKI REGATTA LÄHESTYY

Vuoden hauskin purjehduskilpailu tuo optimistijollat keskelle Helsinkiä. Pienten purjehtijoiden luotsaamat jollat täyttävät Eläintarhanlahden kun HSS:n järjestämä Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatta pidetään 11.8. Eläintarhanlahdella. Regatta on alle 12 vuotiaiden purjehtijoiden tapahtuma, johon tullaan pitämään hauskaa, tapaamaan muita purjehtijoita ja tutustumaan kilpapurjehdukseen.

Kisatoimisto sijaitsee Eläintarhanlahden etelärannalla. Saapumisilmoittautuminen alkaa kello 9 ja kisa kello 11. Regatan tarkoitus on kannustaa lapsia purjehtimaan ja tarjota iloinen kisakokemus. Niinpä ensimmäiset kymmenen maaliin ehtinyttä saavat sijoituksen, mutta palkinnot arvotaan. Perinteisesti pienet purjehtijat jatkavat hauskanpitoa kisan jälkeen Linnanmäellä, mistä juontuu Regatan nimikin.

Kisapaikalla tapahtuu! Luonto-Liitto koordinoi muovin keräys -yleisötempauksen ja Suomenlahden merivartiosto esittäytyy. Jos nälkä yllättää, buffetista voi ostaa kahvia ja pientä syötävää.

Helsingfors Segelsällskap (HSS) järjestää Linnanmäki Regatan tänä vuonna yhdettätoista kertaa ja jatkaa näin vuosikymmenten takaista Töölönlahden kisaperinnettä.

Lisätiedot:

Hyvän Tuulen Linnanmäki Regatta -tapahtuma:

Henna Aapola, +358 50 364 0 264 tai hennaaapola@gmail.com

Kisan kotisivu: http://helsinkisailing.com/linnanmakiregatta/

FB: https://www.facebook.com/events/378216126213484/