Manage2sail -koulutus 20.5

SPV ja HSS ottavat tulevalla kaudella käyttöön Manage2sail -järjestelmän. Järjestelmä on kokonaisvaltainen ja kattaa kaikki kilpailuiden järjestämiseen liittyvät tarpeet: kilpailukalenterin, kilpailuihin ilmoittautumisen prosessin, tuloslaskennan ja sähköiset ilmoitustaulut, purjehduskilpailun kilpailulautakunnalle, protestilautakunnalle ja tekniselle lautakunnalle.

Maanantaina 20.5 kello 17.30 Kalle Lindell (kalle.lindell@iki.fi) tulee pitämään HSS:lle oman koulutuksen. Koulutukseen ovat tervetulleita kaikki, joilla on perus käsitys kilpailun järjestämisestä tai ovat mukana jonkun kilpailun järjestämisessä.

Koulutus pidetään Hans Groop -huoneessa, Länsivajan etelä päädyssä. Ota mukaan oma läppäri.

Järjestelmään voi tutustua: https://manage2sail.com/fi-FI

Tervetuloa!