Open Island Day 19.5.2019

Tervetuloa tutustumaan Liuskasaareen ja kokeilemaan purjehdusta sekä purjelautailua!

Open Island -päivän aikana niin nykyiset kuin tulevatkin jäsenet pääsevät tutustumaan Liuskasaareen; kokeilemaan purjehdusta ja purjelautailua sekä nauttimaan saaren ravintoloiden palveluista. Purjehdusta ja purjelautailua pääsevät kokeilemaan niin aikuiset kuin lapsetkin. Junioreiden kokeilut ovat ilmaisia, aikuisten kokeiluihin tulee varata etukäteen lippu.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään jatkuvasti tapahtuman sivulle: https://helsinkisailing.com/open-island-2019/

Sivulta löydät lisätietoa: junioreiden purjehduskokeilusta, purjelautailu kokeilusta, aikuisten purjehduskokeilusta, ravintola Skiffer Liuskaluodosta, ravintola HSS Paviljongista sekä Sea Point huoltoasemasta.

Kutsu mukaan ystävät, naapurit, tutut ja tule nauttimaan Helsingin keväästä kaupungin kauneimpaan paikkaan!