Kilpailunjärjestäjäkoulutukset toukokuussa

Tervetuloa opiskelemaan kilpailunjärjestämistä!

Kaudella 2019 seura järjestää useita kilpailuja kuten; keskiviikkokilpailut toukokuusta syyskuuhun, Classic Treenikisa, Downtown Sailing Week -regatta, Spring Cup, Champagne Regatta ja Linnanmäki Regatta. Kilpailuiden takana on aina suuri joukko järjestäjiä ja vapaaehtoisia. Nyt on mahdollista hankkia tietotaitoa ja osaamista! Kilpailuiden järjestäminen on hauskaa puuhaa, jossa oppii itsekin paljon kilpapurjehduksesta.

Seura järjestää toukokuussa kahtena torstaina lyhyet koulutukset. 2.5 käydään asioita läpi englanniksi ja 9.5 suomeksi. Koulutukset alkavat kello 18.00 ja pidetään Liuskasaaressa, päärakennuksen yläkerrassa Klubihuoneessa.

Koulutukset ovat avoimet ja ilmaiset kaikille seuran jäsenille. Junioreiden vanhemmat ja purjelautailijat ilmoittautuvat tapahtumaan Nimenhuudossa, muut voivat vain ilmestyä paikalle.

Molemmat koulutukset vetää Sami Sailo (+358 50 4872169).