Tuula Tenkanen luennoi talven harjoittelusta

Keskiviikkona 17.4 kello 18.00 Tuula Tenkanen tulee luennoimaan aiheesta maajoukkue purjehtijan harjoittelu talven aikana. Tuula Tenkanen purjehtii Suomen purjehduksen maajoukkueessa Laser Radial -luokassa. Tuula sijoittui viikko sitten Espanjassa Tropheo Princesa Sophia -kisassa neljänneksi. Tuula on aikaisemmin voittanut mm. MM hopeaa ja EM pronssia.

Tuula kertoo siitä miten purjehtijat maajoukkueessa harjoittelevat talven aikana. Kuinka paljon purjehditaan? Kuinka paljon treenataan fysiikkaa? Kuinka paljon keskitytään henkiseen valmennukseen, ruokavalioon ja muihin urheilijan kokonaisvaltaisen valmentautumisen kannalta tärkeisiin osa-alueisiin?

Luento on ilmainen ja kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita kuuntelemaan. Luentoa suositellaan erityisesti Laser Black ja Zoom -junioriryhmien purjehtijoille sekä heidän vanhemmilleen. Myös Sailing Centerin aikuispurjehduksen Red -ryhmää varmasti kiinnostaa nämä aiheet.

Luento pidetään Liuskasaaressa, Klubihuoneessa. Saareen pääsee lautalla. Lisää infoa lautan aikataulusta yms. löydät täältä.