Koko seuran talkoot 6.4 ja 13.4 – Tervetuloa!

HSS järjestää koko seuran yhteiset talkoot kahtena peräkkäisenä lauantaina 6.4 ja 13.4 kello 11-15. Kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleet valmistautumaan kauteen ja tapaamaan purjehduskavereita talviunien jälkeen.

HSS Audi Sailing School valmistelee viikonloppujen aikana seuran veneet ja purjelaudat valmiiksi alkavaa kautta varten. Sailing Centerin aikuispurjehtijoiden talkoista vastaavat 6.4 Lukas ja Aila, 13.4 Jan. Lisää näistä talkoista löydät Sailing Centerin Facebook -ryhmästä (linkki ryhmään). Junioreiden ja purjelautailijoiden talkootehtävät ja -ryhmät julkaistaan jokaisen ryhmän omassa Nimenhuudossa ja valmennusvastaava Rosa huolehtii näiden tehtävien ohjeistuksesta. HSS Audi Sailing Schoolin aikuisilla, junioreilla ja lautailijoilla on käytössä talkoovelvoite ja -maksu.

Talkoissa on paljon muutakin tehtävää purjehduskoulun veneiden valmistelun lisäksi. Mastokatosten seinät puretaan, Klubihuoneen ikkunat pestään ja varastoon rakennetaan lisää hyllytilaa. Lopulliset talkootehtävät kerää kanslian Kristiina, joka myös vetää yleistalkoita. Veneenomistajilla ja seuran perusjäsenillä ei ole talkoovelvoitetta, mutta toivomme näkevämme paljon aktiivisia purjehtijoita!

HSS keskittyy kaudella 2019 kilpailujen järjestämiseen ja talkoiden tärkeitä teemoja ovat Race Committee -huoneen ja -kontin inventaario sekä poijujen, painojen, ankkurien ja köysien valmistelu tulevia kisoja varten. Tule auttamaan kommodori Mikkeä ja varakommodori Martinia sekä vaihtamaan samalla muutama sana seuran tulevaisuuden suunnitelmista.

Klubitoimikunta hoitaa talkoisiin pientä purtavaa, grillin kuumaksi ja vähän juotavaakin. Omia eväitä kannattaa silti varata, samoin kuin lämmintä päälle.

Nähdään saaressa!