Jan Thorströmistä SPV:n toiminnanjohtaja

Jan Thorström on valittu Suomen Purjehdus ja Veneily ry:n (SPV) uudeksi toiminnanjohtajaksi. Thorström on toiminut virkaatekevänä toiminnanjohtajana viime kesästä asti. Hän on ollut SPV:ssä töissä sen perustamisvuodesta 2011 lähtien.

– Otan innolla vastaan tämän tehtävän ja jatkan mielelläni työtä, johon olen saanut viimeisen puolen vuoden aikana tutustua. Meillä on laaja ja hyvinvoiva liitto, jota on ilo päästä luotsaamaan, Thorström sanoo.

– Hakuprosessi oli hyvä ja antoisa, ja oli mukava nähdä hakijoiden laaja mielenkiinto tehtävään. Jan on osoittanut hallitsevansa liiton kaikki toimialueet ja olevansa esimiehenä ja toiminnanjohtajana tasapuolinen. Siksi valinta oli lopulta helppo, SPV:n liittohallituksen puheenjohtaja Jan Jansson kertoo.

Lisätietoa: Jan Thorström, 050 588 6309 ja Jan Jansson, 0400 561 557