Tiimityöskentely veneessä -luento, Vili Kaijansinkko

Vili Kaijansinkko tulee luennoimaan tiimityöskentelystä ja roolijaosta veneessä 27.3. Vili toimii SPV:n valmennuspäällikkönä. Hän on purjehduksen lisäksi SM mitalisti jääpallossa ja koripallossa. Hän on toiminut taktikkona mm. Jani Lehden menestyksekkäässä Mercedes AMG veneessä. Luennolla puhutaan roolijaosta, tehtävistä ja valmistautumisesta kilpailuun. Luento sopii erinomaisesti Sailing Centerin aikuispurjehtijoille, klassikkopurjehtijoille ja LYS- sekä avomerikisoja kiertäville. Luento pidetään klubihuoneessa ja on ilmainen.

•••
Vili Kaijansinkko will lecture on teamwork and role sharing in a boat on 27th March. Vili works as SPV’s (Finnish Sailing and Boating Federation) coaching manager. He is a national medalist outside of sailing in bandy and basketball. He has worked as a tactician for example in Jani Lehti’s successful Mercedes AMG boat. The lecture discusses roles, tasks and preparation in the regatta. The lecture is perfect for Sailing Center adult sailors, classic sailors, LYS and offshore sailors. The lecture is held in the club room and free of charge.