Laser Black -ryhmä avasi kauden Barcelonassa

HSS:n Laser ryhmä aloitti kautensa Barcelonassa treenileirillä hiihtolomaviikolla 16.-24.2. Ryhmään kuului viisi purjehtijaa HSS:ltä (Aku, Anton, Mikaela, Erika ja Aapo), valmentaja Matias ja tamperelainen vahvistus Roope. Ensimmäiset päivät käytimme veneeseen totutteluun sillä monilla oli jo monen kuukauden tauko purjehduksesta.

Vene tuntumaa pääsivät hakemaan etenkin Aapo ja Erika, joilla ensimmäiset vesitunnit Laserissa kertyivät vasta leirin alussa. Jokainen päivä leirillä koostui joko kahdesta vesisetistä, tai treenistä salilla, jonka jälkeen mentiin vesille. Ensimmäiset päivät menivät aamulla salilla ja illalla vesillä, koska tuuli nousi vasta iltapäivän aikana.

Myös laser ryhmä HSK:lta oli Barcelonassa samaan aikaan, joten pääsimme treenaamaan ja ajamaan lähtöjä isommassakin fleetissä hoskilaisten kanssa. Leiri sujui hyvin, vaikkakin tuulta olisi voinut olla enemmän. Onneksi saimme kuitenkin muutaman kovemman tuulen päivän.

  • Aku Koivistoinen, Laser Black -ryhmän purjehtija