Talvisurffausta 16.3

HSS järjestää yhdessä Talvisurf.fi:n kanssa mahdollisuuden päästä kokeilemaan uutta lajia: talvisurffausta. Järjestämme ennakkoon ilmoittautuneille 25-30 kokeilijalle puolen päivän mittaisen koulutuksen 2-3 kouluttajan toimesta. Tapahtuma järjestetään lauantaina 16.3, jos säät sallivat.

Paljas jää on selkeästi parempi joskin suksikelkat kulkevat myös lumisella alustalla. Tuulta pitää olla 3-10 m/s. Paikat joudumme katsomaan tilanteen mukaan (todennäiköisesti Mellstenin ranta tai Bodom järvi Espoossa), kurssin toteutuminen ja paikka vahvistetaan neljä päivää ennen tapahtumaa.

Kokeilun hinta on 60€/henkilö. Ilmoittautuminen tapahtuu Holvin kautta. Ilmoittautuneita tulee olla vähintään 25 henkeä. Mikäli tapahtuma ei toteudu säiden vuoksi tai ilmoittautuneita on liian vähän tapahtuma perutaan ja ilmoittautuneille palautetaan rahat. Ilmoittaumisen viimeinen päivä on 10.3.2019.

Varusteina kypärä on ehdoton, polvisuojia ja selkäpanssareita suositellaan.

Kouluttajina toimivat lajin huiput: Feodor Gurvits on maailmanmestari, Esa Harjula Suomen mestari ja kokemusta löytyy reilun kymmenen vuoden ajalta ja seitsemän maan kisoista.

Ilmoittaudu mukaan täältä: Holvi (linkki).