A-laiturin veneet siirrettävä Champagne Regatan ajaksi

Perinteikäs Champagne Regatta järjestetään 3-5.8.2018 HSS:llä. Kilpailevat veneet sijoitetaan A- ja B-laitureille. Lähestymme teitä siirtopyynnöllä. Pyydämme että A-laiturissa olevat veneet siirretään 2.8 klo 0900 – 5.8 klo 2000 ajaksi pois väistöpaikoille.

Väistöpaikat saa tiedustelemalla kansliasta tai kysymällä satamahenkilökunnalta. Ideaalia olisi jos itse siirrätte veneenne 3.8 klo 0900 mennessä väistöpaikalle. Jos veneen siirtäminen aiheuttaa aika- tai logistiikkaongelmia, kehotamme teitä jättämään veneenne avaimen kansliaan jotta satamahenkilökunta voi siirtää veneen sopivana ajankohtana. Avain tulee jättää kansliaan jotta veneen siirtoon liittyvät riskit minimoidaan. Muistutamme että HSS:n sataman sääntöihin kuuluu siirtopyyntöjen noudattaminen. Osan sataman säännöistä löydätte osoitteesta http://helsinkisailing.com/satama/#sataman-saannot-ja-ohjeet.

Ystävällisin terveisin,
HSS Satama