Optimistien toinen karsinta- ja kadettikilpailu

Brändö Seglare ja Marjaniemen purjehtijat järjestivät kauden toisen Optarien karsintakisan ranking-radalla ja samalla myös kauden toisen kadettikisan. Kisat järjestettiin BS:n satamassa Kulosaaressa. Aatos osallistui kadettikisaan ja sijoittui kokonaiskilpailussa 9:nneksi. Muut HSS:ltä kadeteissa olivat Alex Tammi, sijoitus 5. ja Morris Ikäheimo 31.

”Viikonloppuna oli kaunis ilma koko ajan ja lähdin lauantaina kisaamaan siksi märkäpuvussa. Vesi oli kuitenkin sen verran kylmää, että päätin kuitenkin sunnuntaina käyttämään kuivapukua. Lauantain tuuli oli minulle ja muillekin aika vaikea. Tuuli maalta ja shfitit olivat isoja. Minun oli vähän vaikea ajaa aina nopeinta reittiä. Sunnuntaina tuuli kovempaa ja tuulen suunta oli mereltä päin. Tuulensuunta oli myös paljon tasaisempi ja minulla tuntui menevän koko ajan paremmin. Kisat loppuivat liian aikaisin. Luulen, että olisin vielä voinut nousta tuloksissa, jos olisi purjehdittu pitempään. Tämä oli minulle ylivoimaisesti paras sijoitus koskaan kadettikisoissa.”

  • Aatos Järvinen, juniori

Ranking-radalla HSS:n ryhmästä purjehtivat Teo Koponen 63./71 ja Saimi Huhdanmäki 71./71.