Juniorit menestyivät NJK Vårregatassa

12.-13.5 NJK:lla Lauttasaaressa purjehdittiin perinteinen NJK Vårregatta. HSS:ltä mukana olivat Matias Mikkolan valmentaman Laser Black -joukkue sekä Sofia Toroin valmentama Zoom Red -joukkue ja 29er tiimi Grönblom-Ehrnrooth. Laser 4.7 luokassa parhaan tuloksen purjehti Mikaela Söderberg, Laser Radial luokassa  Joakim Svinhufvud ja Zoom luokassa Emma Aho.

”Lauantaiaamuna saapuessani NJK:lle oli kaunis sää, muttei tuullut kovin paljon. Meidät lähetettiin silti vesille, sillä sunnuntain tuuliennuste oli vielä huonompi. Ensimmäinen lähtö oli lauantaina 11:55. Päivän purjehdukset menivät osaltani hyvin ja tuuli jopa koveni hieman iltapäivällä. Ehdimme purjehtia neljä lähtöä ja sijoituin lauantain päätteeksi seitsemänneksi. Sunnuntain ensimmäinen lähtö piti olla 10:55, mutta vähäisen tuulen takia päivän purjehdukset peruttiin kokonaan ja palkintojenjako pidettiin klo 12.”

  • Emma Aho, Zoom

”NJK:nn kevätregatta oli hyvin vähätuulinen, että haastava. Tuulet olivat hyvin vaihtelevat ja shiftaavat, saimme vain neljä lähtöä purjehdittua ekan päivän aikana ja toisena päivänä ei tullut lähtöjä huonon tuulen takia. Tuuli oli erittäin satunnainen, mutta maa radan vasemmalla puolella toi hyviä nostavia.”

  • Joakim Svinhufvud, Laser Radial

Tulokset (linkki)

29er Class:

4./10 Emma Grönblom / Belinda Ehrnrooth

Laser 4.7 Class:

1./8 Mikaela Söderberg

5./8 Anton Niemi

8./8 Aku Koivistoinen

Laser Radial Class:

3./28 Joakim Svinhufvud

5./28 Vauhkonen Jaakko

6./28 Mainio Ormio

8./28 Sofia Tynkkynen

Zoom8 Class:

7./29 Emma Aho

12./29 Marika Jauhiainen

20./29 Joanna Lindström

25./29 Erika Aarvala

27./29 Viggo Ikäheimo

29./29 Urho Kauppila