Leonardo Santos valmentamaan HSS junioreita

Leonardo Santos saapuu kesäkuuksi HSS:lle valmentamaan junioreita. Brasilialainen Leonardo Santos palaa ”vanhalle kotisaarelleen”, kuten hän itse asian ilmaisee. Leo oli HSS:n juniorivalmentaja monen vuoden ajan ja mukana nostamassa juniorityötämme nykyiselle tasolle sekä kehittämässä valmennuksen pohjaa.

Leo saapuu Helsinkiin Down Town Sailing Weekin aikana ja vetää pääasissa kahdeksan hengen zoom ryhmää, jonka nykyinen vastuuvalmentaja Sofia Toroi siirtyy kokopäivätyöhön Pöyrylle kesäkuun alussa. Zoom ryhmän valmennuksen lisäksi Leon yksi pääfokus on kehittää ja tukea nykyisiä juniorivalmentajiamme. Leo valmentaa jokaisen vastuuvalmentajan kanssa ainakin yhden treenin sekä tulee pitämään heille erilaisia opetustilaisuuksia. Kolmas fokusalue on osallistua kehittyneempien optimistipurjehtijoidemme valmennukseen klinikoiden kautta yhdessä vastuuvalmentaja Pinja Harjunpään kanssa.

Leo viettää Suomessa koko kesäkuun ja palaa Brasiliaan Tallinnan Spinnaker Regatan jälkeen. Leoa odottaa nykyisten juniorien lisäksi moni entinen junioripurjehtija sekä moni entinen juniorivanhempi. HSS seurana on Leolle tuttu ja hän tuntee kaikki valmentajamme jo etukäteen.

Leon vierailun mahdollistaa Saalasti Oy.

Leon majoitus kesäkuuksi on vielä ratkaisematta. Jos pystyt auttamaan asiassa, olethan yhteydessä kansliaan.