Kouluyhteistyö käynnissä

Purjehdusseura HSS:n jo perinteeksi muodostunut kevään kouluyhteistyö on jälleen vauhdissa.

Tänä vuonna olemme suunnitelleet ohjelmaa 1., 5., 6. ja 7. luokkalaisille. Ykkösluokkalaisille ohjelmassa on viime vuoden tapaan ”Turvallisesti merellä – liikunnallinen teemapäivä”. Vanhemmille oppilaille olemme suunnitelleet erilaista ohjelmaa: seuramme nuoret kansainväliset urheilijat kertovat lajistamme ja suomalaisten menestyksestä purjehduksessa sekä vesillä liikkumisesta yleisesti.

Käymme kouluissa tänä vuonna huhtikuussa viikoilla 15 ja 16. Ykkösluokkalaisten ohjelma järjestetään liikuntasalissa ja vanhempien ohjelma voidaan pitää joko luokassa tai auditoriossa.

Koululla tapahtuvan ohjelman jälkeen oppilailla ja heidän vanhemmillaan on mahdollisuus osallistua ilmaiseen purjehduskokeiluun viikoilla 17 ja 19. Lisää infoa näistä tapahtumista löytyy HSS Junioreiden Facebook sivun alta.

Vuoden 2018 kouluyhteistyössä vieraillaan Snellmannin ala-asteella, Ruoholahden ala-asteella, Kronohagens lågstadieskolassa, Minerva Skolanissa sekä Tehtaankadun ala-asteella. Vuonna 2017 kouluyhteistyö keskittyi lähinnä 1.-4. luokkalaisiin ja vanhemmat oppilaat ovat tänä vuonna uusi lisä. Yhteistyö on otettu aina avosylin vastaan ja se on yksi tehokkaimmista uusien purjehtijoiden rekrytointitavoista. Tänä vuonna projektia vetää valmentaja Eve Ojamaa.

Kiinnostuitko aiheesta? Ota yhteys Eveen: eve@helsinkisailing.com.