HSS:n lippu laskettiin 31.10.

HSS:n lippu laskettiin 31.10. klo 16.26 aktiivisen ja menestyksekkään sesongin päätteeksi. Saari rakennuksineen on talkooväen ja henkilökuntamme toimesta paremmassa kunnossa kuin vuosiin, uudet ravintoloitsijat palvelleet jäseniä ja asiakkaita HSS Paviljongissa erinomaisesti, veneet ylhäällä ja seura valmiina talvea varten.

Purjehdus ei kuitenkaan lopu, viimeksi s/y Lintu on edustanut seuraa hienosti Middle Sea Racessa Välimerellä ja olympialuokkaan FX siirtyvät Ronja Grönblom ja Sara Ehrnrooth päättelivät 29er-uraansa hienolla kakkossijalla 120 osallistujan Eurocup-kilpailussa Gardalla. Vielä on ISAF Youth Worldsit Kiinassa jäljellä vuoden vaihteessa – peukkuja! Junnumme ovat jatkaneet sitkeästi treenejään syysmyrskyissä ja valmistautuvat talviturneelle Euroopassa.

 

Koulutustoiminta jatkuu mm. junnujen talvitreeneillä, kilpailujärjestäjäkurssien ja kilpapurjehtijoiden teoriakurssien muodossa – tervetuloa. 2017 purjehduskauden viimeinen kilpailu purjehditaan Tapaninpäivänä Laser 16 -veneillä, jos jäätilanne sallii, palkintona vuodesta 1948 kiertänyt, kommodori Harald Käcklundin lahjoittama Jallu Pokalen.

 

Ja muistutuksena kaikille, kuten 13.10. jäsenille lähetetystä kutsusta käy ilmi, 5.12. aloitamme HSS:n 125-vuotis -juhlavuoden juhlimisen (seuran perustava kokous syksyllä 1892, virallisesti hyväksytyt säännöt keväällä 1893) HSS Paviljongissa järjestettävällä juhlaillallisella. Juhlimme myös Suomen 100-v itsenäisyyttä, mm. paljastamalla HSS Paviljongin aulaan Pro Patria -taulun – muistakaa tehdä pöytävarauksenne 13.11. mennessä – tervetuloa!