Opi purjehduksesta – myös talvella

Tervetuloa aikuisten talvi treeneihin! HSS järjestää syksyn aikana erilaisia purjehduksen teoriaan liittyviä koulutuksia. Valitse kiinnostavat ja ilmoittaudu mukaan!

Luentojen aiheina ovat trimmaus, säännöt ja taktiikka. Jokaisesta aiheesta järjestetään kaksi luentoa. Ensimmäisellä luennolla käydään läpi aivan perusteet ja käsitteet. Alkeisluento sopii hyvin sellaiselle, joka on purjehtinut vasta vähän. Jatkoluennolle voi osallistua, jos aihe kiinnostaa enemmän tai olet jo purjehtinut pidempään sekä kilpaillut. Luennot sopivat niin jolla-, kisa-, kölivene- kuin matkapurjehtijalle eli aivan kaikki seuran jäsenet ovat tervetulleita! Jokainen luento maksaa 8eur/krt ja pidetään perjantaina. Luennolle pitää ilmoittaua viimeistään keskiviikkona HSS:n verkkosivujen kautta. Luento toteutuu vain, jos osallistujia on vähintään 10. Paikka on Cygnaeus lågstadieskola, Merimiehenkatu 9, 00120 Helsinki.

Luentojen lisäksi ohjelmassa on Kilpailunjärjestäjä- ja Aluetuomarikurssit, jotka ovat viikonlopun mittaisia koulutuksia. Molemmat pidetään HSS:llä Liuskasaaressa.

Lue lisää luennoista ja koulutuksista sekä ilmoittaudu mukaan täältä!