INFOTILAISUUS MERIKARHUJÄSENYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Vuonna 1931 HSSn silloinen kommodori Erik Nummelin oli perustamassa Merikarhut ry:tä, josta vuosikymmenten aikana on vene- ja jäsenmäärältään kasvanut Suomen suurin matkapurjehdusseura. Merikarhut tarjoavat jäsenilleen ainutlaatuisen hienon saaristosatamien ketjun, yhdistyksellä on myös erinomainen tiedotus-, koulutus- ja sosiaalinen toiminta. Viime vuosina on HSS:ltä säännöllisesti muutama venekunta liittynyt Merikarhuihin. Jos merikarhujäsenyys kiinnostaa, keskustele satamassa niiden venekuntien kanssa, joiden saalingissa liehuu vihreä merikarhulippu.  Perusteellisen tietopaketin saat osallistumalla Merikarhujen infotilaisuuteen, kutsu ohessa. Suosittelen lämpimästi jäsenyyttä niille jäsenillemme, jotka täyttävät Merikarhujen jäsenkriteerit – mitä aiemmin liityt jäseneksi, sen enemmn ehdit saamaan iloa hienoista satamasaarista ja hyvästä yhteishengestä. Suositusta voit kysyä Minulta tai muilta HSSn Merikarhujäseniltä.

Tapio Lehtinen (Merikarhujäsen nr 1038)

INFOTILAISUUS MERIKARHUJÄSENYYDESTÄ KIINNOSTUNEILLE

Merikarhut ry tarjoaa matkapurjehdusta harrastaville perheille mahdollisuuden päästä keskustelemaan merikarhujen jäsenyydestä. Infotilaisuudet järjestetään Helsingissä, Turussa ja Kotkassa.

Tilaisuudessa tarjotaan tiivis infopaketti merikarhuista ja vastataan osallistujien kysymyksiin. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki matkapurjehdusta harrastavat, jotka pohtivat merikarhujen jäsenyyden hakemista.

Merikarhut ry:stä paikalla ovat kommodori Mika Heikkilä ja varakommodori Pekka Impiö.

Osallistujia pyydetään ilmoittautumaan valitsemaan infotilaisuuteen.

Vuonna 2017 jäsenyyshakemus Merikarhuille pitää jättää 31.10.2017 mennessä.

 

TURUN INFOTILAISUUS

AIKA: ti 12.9.2017 klo 18-19

PAIKKA: Forum Marinum, Linnankatu 72, Turku

ILMOITTAUTUMINEN: ti 5.9. mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi

 

HELSINGIN INFOTILAISUUS

AIKA: ke 20.9.2017 klo 18-19

PAIKKA: HSK:n klubitalo, Pässi-sali, Vattuniemen puistotie 1, Helsinki

ILMOITTAUTUMINEN: ke 13.9 mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi

 

KOTKAN INFOTILAISUUS (ehdollinen)

AIKA: to 21.9.2017 klo 18-19

PAIKKA: Sokos Hotel Seurahuone, Keskuskatu 21, Kotka.

ILMOITTAUTUMINEN: ke 13.9. mennessä osoitteeseen info@merikarhut.fi. Kotkan tilaisuus järjestetään, mikäli infoon ilmoittautuu riittävästi kiinnostuneita.

Merikarhujen nykyisiä jäseniä pyydetään levittämään tietoa näistä infotilaisuuksista omassa venekerhossaan. Ilmoituksen voi myös julkaista sellaisenaan venekerhon kotisivuilla/infokirjeessä.

Tilaisuudet ovat maksuttomia.

TERVETULOA!