Sami Sailo johtamaan HSS:n kehitystyötä

Kantvikin purjehtijoiden entinen kommodori Sami Sailo on nimitetty HSS:n kehityspäälliköksi heinäkuun 10. päivästä alkaen lokakuun 2017 loppuun asti. Sailon tehtävänä on selvittää seuran purjehdustoiminnan, jäsenhankinnan ja tilavuokrauksen tehostamismahdollisuuksia.

Sami Sailo arvioi, että HSS on nyt kehitysvaiheessa, jossa seura tarvitsee selkeän toimintasuunnitelman ja sen systemaattisen toteuttamisen saavuttaakseen strategiset tavoitteet.

”Itselleni tarjoutui nyt mahdollisuus osallistua tähän työhön ja haluan antaa monivuotisen osaamiseni juniori- ja purjehdusurheilusta sekä seuratoiminnan kehittämisestä HSS:n käyttöön”, Sailo kertoo.

”Kosketuspintani HSS:ään alkoi junioritoiminnan kautta. Linnanmäki-regatat, Juniori-SM:t ja myöhemmin kuutospurjehdus kiinnittivät minut Liuskasaareen. Taustani purjehduksen luottamustoiminnassa on muun muassa eri luokkaliittojen hallituksissa, Purjehtijaliiton Lapsi- ja nuorisotyön puheenjohtajana, KVP-Junioripäällikkönä ja kommodorina.”

HSS:n varakommodori Ismo Hentulalta puolestaan toteaa, että Sami on palkattu varmistamaan, että HSS:n strategiset tavoitteet toteutuvat pitkällä tähtäimellä. 

”Hänen tärkeimpänä tehtävänään on katsoa, että seuran toiminta pysyy taloudellisesti terveellä pohjalla ja omaisuuden käyttöastetta saadaan olennaisesti parannettua.”

HELSINGFORS SEGELSÄLLSKAP RF

Hallitus