HSS yhteistyöhön LähiTapiola Pääkaupunkiseuden kanssa

HSS on solminut yhteistyösopimuksen vakuutusyhtiö LähiTapiola Pääkaupunkiseudun kanssa. Yhteistyön perustana on seuran ja LähiTapiolan yhteiset intressit turvallisen veneilyn sekä ympäristön hyvinvoinnin edistämiseksi.

Suunnitteilla on seuran jäsenille tarjottava SelectaDNA –turvamerkintätapahtuma omaisuusrikosten ennaltaehkäisemiseksi.

LähiTapiolan Sankarikoulutus antaa eväät oikeanlaisen hätäensiavun antamiseen. Sankarikoulutus koostuu tehtävistä ja käytännön taitoihin keskittyvistä harjoituksista, joiden tavoitteena on turvata elämää ja ehkäistä vakavia onnettomuuksia. Tutusta tarkemmin http://sankarikoulutus.fi/

LähiTapiolasta  löytyvät kattavat vakuutusratkaisut  niin kotitalouksille, yrittäjille kuin yrityksille. Seuran jäsenille on tarjolla myös täysin uuden tyyppisen Urheilijaturva tapaturmavakuutuksen ja palvelukonseptin tapaturmien varalle. Palvelussa yhdistyvät vakuuttaminen, terveysneuvonta, korvauskäsittely ja ensiluokkainen hoito Dextran urheilu- ja tapaturmaklinikalla Munkkivuoressa ja Kampissa.

Tutustu tarjottaviin etuihin sekä Urheilijaturvaan verkossa https://hss.vakuutuskanava.fi/  ja sovi tapaaminen asiantuntijamme kanssa. Varmistamme että vakuutusturvasi on ajan tasalla eikä niissä ole päällekkäisyyksiä!

HSS suosittelee jäsenilleen lämpimästi LähiTapiolan tarjouksen kysymistä; jokaisesta yhteydenotosta seura saa bonuksen, jolla tuetaan junioritoimintaa.