Haitarit

Otsikko

asdfasdfsdf

Otsikko 2

asdasdasd

Uutiset

HSS ja Finnlines yhteistyöhön kausiksi 2023 ja 2024

Finnlines on yksi Pohjois-Euroopan johtavista rahti- ja matkustajaliikennevarustamoista. Finnlines on osa italialaista Grimaldi-konsernia. Finnlines tarjoaa vaivattoman ja rennon tavan matkustaa minkäkokoisen ajoneuvon kanssa tahansa Saksaan, Ruotsiin ja Ahvenanmaalle. Matka taittuu leppoisasti herkutellen, saunoen ja ostoksilla. Syksyllä 2023 Finnlines tuo nopeimmalle merireitille Ruotsiin kaksi uutta Superstar-laivaa, joilla matkustusmukavuus on viety uudelle tasolle. Finnlinesin tapa yhdistää matkustajaliikenne ja rahti antaa mahdollisuuden matkustaa vastuullisesti. Pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen Finnlinesille on myönnetty Sustainable Travel Finland -merkki.

33 Palamós International Trophy, Spain

Lähtöpäivä oli sunnuntai 12.2.2023. Lensimme Paulan kanssa KLM:llä Helsingistä Pariisin kautta Barcelonaan ja otimme sieltä Antonin mukaan ja ajoimme Palamokselle. Meitä oli HSS:ltä mukana vain kolme minä, Paula ja Anton. Asunto oli tosi kiva. Asunnolle päästyämme jaoimme huoneet ja lähdimme syömään. Saimme Paulan kanssa alakerrasta huoneen, jossa oli oma kylpyhuone. Nico ja Anton nukkuivat yläkerrassa. Treeniklinikkapäiviä oli ennen kisaa yhteensä kolme. Treenasimme yhdessä Renen purjehtijoiden kanssa joista kaksi oli Belgiasta ja yksi Eestistä.Tuuli oli kova joka päivä ja aallot olivat valtavat.

Opti racing team - Valencian team house

Matkasimme muutaman ESF ja EMK junnun kanssa maaliskuun alussa Valenciaan purjehdusleirille. Kaikki me purjehtijat nukuttiin saman katon alla   8 päivää putkeen. Oli aika hauskaa asua yli viikon kymmenen lapsen (joista puolia olin nähnyt vain pari kertaa kisoissa) ja kolmen aikuisen kanssa (joista vain yksi oli vastuuvanhempi ja loput coacheja).

Kisat


Ilmoitustaulu

Taulu 1

taulu 3