Hyvää seuraa tarjolla

HSS on purjehdusurheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on luoda puitteet koko elämän kattavalle merelliselle ulkoilmaharrastukselle. Harrastus voi alkaa vauvaiässä koko perheen kesälomapurjehduksena, edeten juniorikoulutusohjelman kautta kilpapurjehtijaksi tai vapaa-ajan purjehdusharrastajaksi, edelleen romanttisen paripurjehduksen jälkeen purjehtijaperheeksi ja lopuksi senioripurjehtijaksi, ¨harmaalokiksi¨, jonka tarinoita maailman meriltä nuoremmat ahmivat korvillaan. Positiiviseen kierteeseen voi heittäytyä mukaan missä tahansa elämäntilanteessa, heti kun meri kutsuu. Tule mukaan toimintaamme! Tarjoamme hyvää seuraa!

HSS haluaa toimintansa kautta luoda arvokkaampaa yhteistyötä ja tuottaa yhteistyökumppaneilleen lisäarvoa!

 • Jatkuvasti teknisesti kehittyvä purjehdusurheilu eri-ikäisine harrastajineen, tarjoaa laajan viiteryhmän, oli yritysyhteistyön tavoite markkinoinnillinen tai yhteiskuntavastuullinen. Kumppanin näkyminen luontevasti pursiseuran eri tapahtumissa sekä niiden taltioiminen ja levittäminen eri kanavissa, on syvempää yhteistyötä
 • Pelkkä näkyvyys ei kuitenkaan ole enää riittävä vaan annettavan vastineen osalta on oltava uudenlaista toimintaa ja palveluja sekä sisällön jatkuvaa parantamista, jotta saavuttaisimme syvemmän ja tuottavamman yhteistyön yrityskumppaneidemme kanssa!
 • Yhteistyökumppaneiden panostus toimintamme tukemiseksi pitää alusta alkaen kohdentaa tarkkaan, esim. aikaan ja paikkaan tai johonkin tiettyyn asiaan, jotta yritys tietää ja ymmärtää mitä he tukevat.
 • Tämä tarkoittaa myös jatkuvaa yritysyhteistyön ylläpitoa ja aktiivista syventämistä!
 • Yritysyhteistyön toteutuksesta ja yksityiskohdista on myös pidettävä tarkkaa kirjaa, jotta on mahdollista seurata yhteistyön etenemistä kaikissa vaiheissa – ja kertoa yrityksille miten hyvin asiat toimivat kun he ovat mukana!
 • Kumppaneille annettava vastine sisältää myös sen, että me kaikki aina ja joka tilanteessa muistamme kertoa kaikille muille ”ja tämän on tehnyt mahdolliseksi.. tätä toimintaa on tukenut!”

HSS yritysyhteistyön rakenne, sisältö ja vastine

 1. Yhteistyökumppani, partneri
 2. Tukijakumppani
 3. Toimittajakumppani
 4. Mediakumppani
 5. Tapahtumakumppani
 6. Rahastot, säätiöt, kaupunki, valtio ym.

Tarjoamme eri tason yhteistyökumppaneille erilaisia ”paketteja ja toimintaa”, vastineeksi myönteisen näkyvyyden lisäksi.

Tule mukaan HSS kumppanuusohjelmaan! Koe ensin tunnelma ja vuokraa tilat juhlalle tai kokoukselle. Nauti näköalasta vanhan pursiseuran edessä ja ympäristöstä, sitten voimme keskustella kumppanuudesta. 

Lisätietoja antavat mielellään:

Mikael Aminoff +358 400 412805 | partners@helsinkisailing.com

Ahti Leväaho +358 50 5810800 | partners@helsinkisailing.com