Hyvää seuraa tarjolla


HSS on purjehdusurheiluseura, jonka toiminta-ajatuksena on luoda puitteet koko elämän kattavalle merelliselle ulkoilmaharrastukselle. Harrastus voi alkaa vauvaiässä koko perheen kesälomapurjehduksena, edeten juniorikoulutusohjelman kautta kilpapurjehtijaksi tai vapaa-ajan purjehdusharrastajaksi, edelleen romanttisen paripurjehduksen jälkeen purjehtijaperheeksi ja lopuksi senioripurjehtijaksi, ¨gråtrutiksi¨, jonka tarinoita maailman meriltä nuoremmat ahmivat korvillaan. Positiiviseen kierteeseen voi heittäytyä mukaan missä tahansa elämäntilanteessa, heti kun meri kutsuu.

Arvot, jotka on helppo jakaa

Seuran yhteistyökumppanit ovat kokeneet HSS:n periaatteiden, purjehdusurheilun eteenpäinviemisen ja merimiestaitojen oppimisen, vastaavan omia arvojaan. Lisättynä ripauksella suolapärskettä ja merituulta, aktiivinen purjehdusharrastus on mahdollista liittää myös oman organisaation oppimisprosesseihin, purjehdus on tiimityötä parhaimmillaan ja kouluttaa ihmisiä saavuttamaan yhteisen maalin. HSS:n palvelutarjontaa ja fasiliteettejä hyödyntämällä on mahdollisuus rakentaa muistorikkaita sisäisen oppimisen ohjelmia, joissa meren tuoksu korvaa työnteon hajun. 

Pyrkimys arvokkaampaan yhteistyöhön

HSS haluaa toimintansa kautta tuottamaan yhteistyökumppaneilleen lisäarvoa. Jatkuvasti teknisesti kehittyvä urheilulaji eri-ikäisine harrastajineen, tarjoaa laajan viiteryhmän, oli yhteistyön tavoite markkinoinnillinen tai yhteiskuntavastuullinen. Kumppanin näkyminen luontevasti seuran eri tapahtumissa sekä niiden taltioiminen ja levittäminen eri kanavissa, on syvempää yhteistyötä kuin perinteinen ¨logo vuosikirjassa¨-sponsorointi ja HSS haluaa kehittyä myös itse yhteistyökumppanina. 

Jos haluat kuulla lisää, soita 050 444 0400 Jon Granström, varakommodori