Purjehduksen koulumestaruuskilpailut yläasteen oppilaille ja kouluille

Helsingfors Segelsällskap r.f. (HSS), Brändö Seglare r.f. (BS) ja Suomen purjehdus ja veneily r.y. (SPV) järjestävät taas yhteistyönä perinteisen valtakunnallisen Purjeh-duksen koulumestaruuskilpailun perjantaina 15.9.2017 Merisatamassa Helsingissä. Kilpailu purjehditaan HSS Sailing Centerin kolmen purjehtijan Laser 16 –nosto- köliveneillä.

Kilpailuun saavat osallistua yläasteen koulut yhdellä kolmen henkilön joukkueella. Koska tarkoituksena on esitellä kilpapurjehdusta uusille sporttisille nuorille ja saada uusia harrastajia lajin pariin, kolmen henkilön joukkueet muodostetaan siten, että kaksi joukkueesta ovat jonkin Suomen Purjehdus ja Veneily r.y.:n virallisen junioriluokan ranking-sarjoissa purjehtivia purjehtijoita (Optimisti, Zoom8, E-jolla, Laser, 29er), mutta kolmas joukkueen jäsen on mukana oppimassa ja tutustumassa lajiin. Veneen kipparin tulee hallita kilpailusäännöt.

Kilpailujen suurin mahdollinen osallistujamäärä on 21 joukkuetta. Koulu voi ilmoittaa kisaan useamman joukkueen, mutta mikäli ilmoittautumisia on yli 21, yh- den koulun osallistumisoikeus voidaan rajoittaa yhteen tai kahteen joukkueeseen. Ilmoittautumisjärjestys määrittää mitkä joukkueet saavat osallistua kilpailuun. Lisä- joukkuepaikat jaetaan ilmoittautuneiden joukkueiden kesken tasaisesti, ottaen ilmoittautumisjärjestyksen huomioon.

Joukkueen vastuulla on varmistua, että purjehtijoilla on voimassa oleva tapatur- mavakuutus, joko henkilökohtainen tai koulun kautta. Suomen Purjehdus ja Veneily r.y.:n jäsenseuran jäsen on vakuutettu SPV:n kautta.

KILPAILU DOKUMENTIT

Kilpailukutsu suomeksi / Tävlingsinbjudan på svenska

Purjehdusohjeet

Osallistujat

TULOKSET

Alku- ja jatkolohkot: Purjehduksen koulumestaruus 2017 tulospalvelu ja lohkot

Finaali:

 

 

 

 

Lopputulokset: