Urheiluseuratoiminta on vapaaehtoistoimintaa!

HSS:n harjoitusohjelmien mahdollistaminen vaatii suuren määrän eri työryhmissä tehtävää taustatyötä. Tämä taustatyö on täysin vapaaehtoisten juniorivanhempien sekä itse harrastajien varassa. Harjoitusohjelmassa mukana oleminen edellyttää joko juniorin vanhempien, lautailijan tai purjehtijan itse sitoutumista vapaaehtoistyöhön. Tehtäviä on monenlaisia ja pienikin panos on arvokas!

Jokainen säännöllisesti viikkoharjoituksissa harrastava tai heidän vanhempi osallistuu yhteen-kahteen talkoopäivään (riippuen ryhmästä). Talkoita pidetään keväällä ja syksyllä, voit itse valita sinulle sopivat päivät. Talkoissa pidetään huolta yhteisistä tiloista ja varusteista. Talkoisiin voi lähettää myös sijaisen, jos itselle tulee aikataulumuutoksia. Talkoissa on valmiit tehtävät ja ohjeet. Toimimme ryhmissä, joten jokainen osaa ja oppii.

Vastuu ja tehtävät vapaaehtoistoiminnassa kasvavat sen mukaan kun sinä tai juniori edistyt harrastuksessa.  Jokaiselle löytyy varmasti mielekäs ja sopiva tehtävä. Kaikkiin tehtäviin saa ohjeet, joten jokainen kyllä osaa!

Juniorikilpailuiden järjestäminen on jaettu ryhmäkohtaisesti. Esimerkiksi Opti Green ja Opti Light Blue -ryhmä järjestävät yhdessä Hyvän Tuulen Regatan. Ryhmäkohtaiset vastuut löytyvät ryhmäkuvauksien alta.

Pistäthän ilmoittautuessasi ylös ne päivämäärät joihin sitoudut, jotta muistat vielä vuoden aikana tulevat tapahtumat. Yhdessä saamme paljon aikaan, tutustumme toisiimme ja tekeminen on hauskaa! Tervetuloa mukaan!