Urheiluseuratoiminta on vapaaehtoistoimintaa!

HSS:n harjoitusohjelmien mahdollistaminen vaatii suuren määrän eri työryhmissä tehtävää taustatyötä. Tämä taustatyö on täysin vapaaehtoisten vanhempien varassa. Harjoitusohjelmassa mukana oleminen edellyttää joko vanhempien tai purjehtijan itse sitoutumista vapaaehtoistyöhön. Tehtäviä on monenlaisia ja pienikin panos on arvokas!

Jokaisen vanhemman tai purjehdushuoltajan tulee osallistua yhteen infotilaisuuteen kevään 2017 aikana. Näissä tilaisuuksissa kerromme lisää vapaaehtoistoimintaan osallistumisesta.        

Tilaisuuksien ajankohdat:

Kaudelta 2016 jatkavat perheet:

20.3 kello 18 Vanhempain info 1

28.3 kello 18 Vanhempain info 2

Kaudella 2017 aloittavat:

3.5 kello 18 Vanhempain info 1

11.5 kello 18 Vanhempain info 2

Opti Fun ryhmissä järjestetään kiertävä vanhempien vuoro, jossa yksi tai kaksi vanhempaa kerrallaan auttaa koko ryhmää harjoituksiin valmistautumisessa yms. Sovimme näistä vuoroista tarkemmin infotilaisuudessa.

Pyrimme siihen, että jokainen harjoitus on laadukas ja aktiivinen, joten valmentajat suunnittelevat harjoitukset etukäteen huolella. Kotiväeltä toivoisimmekin tukevaa ilmapiiriä lapsen harrastuneisuuteen, sillä tässä iässä kiinnostuneisuus lajia kohtia luodaan. Harjoitukset ovat parituntisina lapsen näkökulmasta pitkähköjä, joten kunnollinen ruokailu ennen treenejä on erityisen tärkeää. Ykkösjuttuna pidämme kuitenkin pakollista vesipulloa treeneissä, sillä Kaivopuiston kesäinen aurinko lämmittää hyvinkin paljon heijastuen merenpinnasta. Tämä ei vanhemmille ole ollenkaan huonompi juttu, sillä harjoitusten seuraaminen kesäpäivänä Kaivopuiston rannasta on ajanvietettä parhaimmillaan.