Urheiluseuratoiminta on vapaaehtoistoimintaa!

HSS:n harjoitusohjelmien mahdollistaminen vaatii suuren määrän eri työryhmissä tehtävää taustatyötä. Tämä taustatyö on täysin vapaaehtoisten juniori vanhempien sekä itse harrastajien varassa. Harjoitusohjelmassa mukana oleminen edellyttää joko juniorin vanhempien, lautailijan tai purjehtijan itse sitoutumista vapaaehtoistyöhön. Tehtäviä on monenlaisia ja pienikin panos on arvokas!

Jokainen harrastaja tai vanhempi osallistuu kahteen talkoopäivään. Talkoita pidetään keväällä ja syksyllä, voit itse valita sinulle sopivat päivät. Talkoissa pidetään huolta yhteisistä tiloista ja varusteista. Talkoisiin voi lähettää myös sijaisen, jos itselle tulee aikataulu muutoksia.

Vastuu ja tehtävät vapaaehtoistoiminnassa kasvavat sen mukaan kun sinä tai juniori edistyt harrastuksessa. Kun olet harrastanut yli vuoden, pääset ilmoittautuessasi valitsemaan toimikunnan/alueen, joka kiinnostaa sinua. Jokaiselle toimikunnalle järjestetään aloituskokous, jossa kerrotaan lisää toiminnasta, tehtävistä ja organisoidutaan. Jokaiselle löytyy varmasti mielekäs ja sopiva tehtävä. Kaikkiin tehtäviin saa ohjeet, joten jokainen kyllä osaa! Mikäli et pääse ensimmäiseen tapaamiseen annetaan sinulle jokin tehtävä.

Pistäthän ilmoittautuessasi ylös ne päivämäärät joihin sitoudut, jotta muistat vielä vuoden aikana tulevat tapahtumat. Yhdessä saamme paljon aikaan, tutustumme toisiimme ja tekeminen on hauskaa! Tervetuloa mukaan!