Jäsenyys

Kaikki seuran ohjelmassa harjoittelevat liittyvät automaattisesti seuran jäseniksi. Kaikki seuran jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton (SPV) jäseniä ja näin ollen lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana. 

Juniorijäsenet eivät saa jäsenkorttia, mutta aikuiset jäsenet saavat jäsenkortin. Kortti haetaan kansliasta, joka sijaitsee Liuskasaaressa. Jäsenkortilla saat jäsenetuja mm. ravintola HSS Paviljongista, ravintola Skifferistä sekä Cafe Carusellista. Jäseneduista voit kysyä kansliasta. Jäsenkortti tulee olla mukana aina kun matkustat yhteyslautalla.

Jäsenet saavat myös äänestää seuran vuosikokouksessa ja vaikuttaa seuran toimintaan. 

Jäsenhinnat 2017 

Vakuutus

Kaikki seuran jäsenet ovat lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana. Jäsenet on vakuutettu If Vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa: vesillä veneily, veneen syys- ja kevätkunnostus sekä korjaus maissa. Veneilyksi katsotaan myös purje- ja leijalautailu, SUP sekä jääpurjelautailu ja jääleijalautailu talvella. Vakuutus on voimassa myös edellä kuvattuun veneilytoimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä samoin edellytyksin tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla. Vakuutus on voimassa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, veneilyseuran tai -koulun järjestämissä purjehduskilpailuissa tai harjoituksissa tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti sekä näihin liittyvien välittömien matkojen aikana.

Lisää vakuutuksesta voit lukea täältä.