Jäsenyys

Kaikki seuran ohjelmassa harjoittelevat liittyvät automaattisesti seuran jäseniksi. Kaikki seuran jäsenet ovat automaattisesti myös Suomen Purjehdus ja Veneilyliiton (SPV) jäseniä ja näin ollen lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana. HSS:llä ei voi harjoitella olematta seuran jäsen. Jäsenmaksu ei sisälly harjoitusmaksuun. Jäsenmaksun suuruus riippuu harrastajan iästä.

Junioreiden toisen vanhemman tulee liittyä seuran jäseneksi juniorin toisena harrastus vuotena. Ensimmäisen vuoden riittää kun juniori on seuran jäsen. Toisena vuonna haluamme ainakin toisen vanhemman jäseneksi, jotta vanhempien liikkuminen saareen helpottuu ja he ovat oikeutettuja äänestämään seuran vuosikokouksessa. Vanhemmille on oma jäsenkategoria.

Juniorijäsenet (alle 20v.) eivät saa jäsenkorttia, mutta aikuiset jäsenet saavat jäsenkortin. Kortti haetaan kansliasta, joka sijaitsee Liuskasaaressa. Jäsenkortilla saat jäsenetuja mm. ravintola HSS Paviljongista, ravintola Skifferistä sekä Cafe Carusellista. Jäseneduista voit kysyä kansliasta. Jäsenkortti tulee olla mukana aina kun matkustat yhteyslautalla ja kortin kanssa matkustavan ei tarvitse maksaa lauttamatkasta. 

Jäsenet saavat äänestää seuran vuosikokouksessa ja sitä kautta vaikuttaa seuran toimintaan. 

Jäsenhinnat

Vakuutus

Kaikki seuran jäsenet ovat lajiliiton tapaturmavakuutuksen piirissä harjoitusten aikana. Jäsenet on vakuutettu If Vahinkovakuutusyhtiössä tapaturmavakuutuksella, joka on voimassa veneilytoiminnassa: vesillä veneily, veneen syys- ja kevätkunnostus sekä korjaus maissa. Veneilyksi katsotaan myös purje- ja leijalautailu, SUP sekä jääpurjelautailu ja jääleijalautailu talvella. Vakuutus on voimassa myös edellä kuvattuun veneilytoimintaan välittömästi liittyvillä meno- ja paluumatkoilla Suomessa sekä samoin edellytyksin tilapäisesti korkeintaan kolme kuukautta ulkomailla. Vakuutus on voimassa Suomen Purjehdus ja Veneilyn, veneilyseuran tai -koulun järjestämissä purjehduskilpailuissa tai harjoituksissa tai vakuutetun harjoitellessa valmennusohjelman mukaisesti sekä näihin liittyvien välittömien matkojen aikana.

Lisää vakuutuksesta voit lukea täältä.

Lue täältä lyhyesti mitä vakuutus korvaa ja mitä ei.